Wednesday, 3 December 2014

CARA SAYA UBATI SLIP DISC SUAMI

Just nak share..
My husband si Fadhil Warehghimau adalah penghidap Slip Disc..
Last 2011 sampai 2012 kronik jugak lah..
Tahap sampai dah x yah tanya dia ada kat mana kalau tiba2 dia hilang..
Call je lah hospital Salam Senawang tu..
Confirm lah dia ada kat sana..

Haa sampai dah tahap gitu dah..
Dia g sendiri..
Balik hanimun tahun 2011, flight landed Malaysia kul 12 tgh mlm cmtu..
Balik umah dia senyap..
Pg esok tgk dia xde..
Last2 call Salam tanya..
Yup..
Dia admit kan diri dia sendiri..
Huuu...

Yes..
I pernah hadapi masalah gini..
Suami yg ada slip disc...
Tapi kat area leher..
Doc pernah explain yg part husband kena boleh buat dia lumpuh sebelah tangan ke atas..
So i mmg x main2 ye kalau dia sakit..

2 tahun berturut dia buat prosedur cucuk ubat tahan sakit yg pastinya dadah..
Doc ckp it will not long lasting..
Sebab tu slps setahun cucuk 1st time dia p cucuk lagi skali..
Sebab x tahan sakit..

Lps tu br kenal shaklee..
Baru lah ikhtiar cara shaklee..
Alhamdulillah..
Now dah 2014..
Xde dah ulang alik p Salam..
Xde dah nak call salam tanya dia ada kat sana ke 😅..

Yes..
It is my experience..
N i tau..
Ramai kat luar sana ada masalah ni..
So i just nak share apa yg my husband ambil..
Hasilnya xde lah secara mendadak..
Kena sabar n kuat serta konsisten..

Insyaallah..
Boleh dikurangkan sakit nya..
Juga dah jual byk kpd cust2, alhamdulillah..
Feedback boleh kata 90% sangat2 positif n ramai terus jd ahli sbb nak continue consume kan..

Fungsi bagi each item :

VIVIX : merawat kesihatan tubuh badan secara menyeluruh
Omega Guard : Membantu mengurangkan radang di sendi (bantu kurangkan geseran serta sakit)
Advance Joint Health : Membantu mengatasi masalah sendi
Osstematrix : membantu utk membekalkan kalsium yg secukupnya kepada badan especially tulang.

Anda ada masalah yg sama?
Boleh ikhtiar dengan cadangan set ni utk mengurangkan rasa sakit tersebut..
Hubungi saya untuk konsultasi percuma.

#SharingIsCaring
#ShakleeMalaysia
#SetCadanganUntukSlipDisc
#SlipDisc
#ShakleeEffect

Biha
019 6667748

No comments:

Post a Comment