Tuesday, 24 March 2015

Jadi ahli Shaklee tak best??

Jadi ahli #Shaklee tak best???

Ohhh sapa cakap???

Kalau nak tau, Salah 1 benefit jadi Shaklee Independent Distributor = CASH BONUS EVERY MONTH!

I dah dapat tau!
Dah 3 tahun i dapat..
Tak pernah miss!..
Paling lewat 15hb setiap bulan..
Haaa best ke x best!!

Tapi bukan goyang kaki je lah..
Labur duit duduk diam2 dapat duit..
Kena lah buat keje sikit..

Malas?
Kalau malas jangan sebut nak dpt bonus kepuk2 mcm kain kotor yg 2 3 hari dah penuh bakul kan??

Ada sorang dari team #Synergy i..
Baru mendaftar ahli awal bulan hr tu..
Katanya sebelum ni beli dari kawan je sbb pakai sendiri je..
Dia nak sign up jd member sbb nak dpt benefit yg #Shaklee bagi..
Xde pun tanda2 nak buat as income..

Tapi dlm 3 minggu ni, dia keep bertanya itu ini dr i n i tlg consult..
Dia tanya i jawap..

Alhamdulillah..
Setakat hari ni beliau dah boleh dapat 1st bonus 3 angka!..
Sapa nak bagi kan?

Kalau tanya i, i akan ckp Shaklee la nak bagi...😁😁😁😀😀😀

Cuma nak ngan tak je lah..
Mcm that girl dia nak, org lain nak jugak..
I tau..
Tapi biasalah..
Banyak alasan..

Betul x?

Kalau rasa nak + x byk alasan, boleh roger i..
I try to lead u..
At least dpt 4 figure sebulan, nak ke x?

Kalau nak, meh angkat tangan!

Biha
Master Coordinator
019 6667748

No comments:

Post a Comment