Sunday, 5 April 2015

SHAPE UP BADAN DENGAN CINCH SHAKE MIX : PROMO APRIL 2015



As salam..

Ohhh
Bila Shaklee announce promo bulan April nih, ku rasa nak melompat2 sungguh..
Mana tak nya, salah satu dari item yang promo adalah CINCH SHAKE : CHOCOLATE / CAFE LATTE!

Fuhhhh
Sepanjang daku bergelar SID (Shaklee Independent Distributor), tak pernah lagi rasanya Shaklee buat promo untuk CINCH SHAKE!!

Daku suka sangat ngan CINCH SHAKE nih!
Both perisa ku suka..
Tapi All-Time-Fav of cos la CINCH CAFE LATTE SHAKE MIX!
Penggemar kopi confirm grab yang nih!
Dah tak perlu risau kat kafein since CINCH CAFE LATTE SHAKE MIX ni caffein-free tanpa kurangkan rasa kopi tu!..

Ok meh nak cite..
Apa CINCH SHAKE ni..
1. Makanan gantian SEGERA untuk mereka yang tiada masa untuk jaga pemakanan. Selalu workaholics lah yg selalu takde masa utk jaga diri sendiri tu.
2. Mengandungi serat yang tinggi serta ia sangat2 membantu untuk rasa kenyang yang berpanjangan.
3. Turut mengandungi nutrisi yang lengkap untuk menjaga kesihatan.
4. Diperkaya dengan Leucine - asid amino yang kegunaannya memberi isyarat kepada badan supaya memelihara otot sementara proses pengurangan berat badan berlaku (leusina membantu menghilangkan lemak tetapi memelihara otot)
5. So ia membantu shape kan badan dengan pengurangan lemak!

CINCH SHAKE didatangkan dengan 3 perisa - VANILLA / CHOCOLATE / CAFE LATTE.
Bulan April 2015 ni, Shaklee announce perisa coklat & cafe latte boleh dibeli 4 tin pada harga 3 tin atau bahasa mudah Buy 3 Free 1..Sangat2 berbaloi ye!

Jom dapatkan PROMO APRIL ni dengan segera!
Hubungi saya untuk order!

Biha
019 6667748



No comments:

Post a Comment