Monday, 17 August 2015

Working Life : Apa Suplement Saya Bawak Jika Outstation Bermalam Di Luar

As salam..

Hari ni bersiaran dari Kuantan..
Lama gila kot tak datang ke Kuantan..
Hahaha
Walhal boleh aje datang anytime kan..

Ni pun sebab atas urusan kerja..
Berkursus 3 hari 2 malam di sini..
Selalu kursus hanya di KL sahaja..
Tak pun di Melaka..
This time jauh sikit..
Hehe..

Alhamdulillah...
Selesai dah sesi 1st malam ni..
Maklumler..
Bila on course sampai malam ni, memang tentatif agak full..
So dah datang, kena lah fullfil the tentative kan..

Ok nak story..
Let say kena bermalam kat luar, insyaallah 3 item ni akan dibawak..


1. OSTEMATRIX - bagus sangat utk atasi masalah letih semasa di luar..dah sah2 dok berjalan sakan kan..plus tukar tempat tido..ada setengah org akan rasa susah nak tido..so oste sangat2 bagus dalam membantu tidur yang berkualiti..dan ini sangat membantu for next day nye session pulak 😄😄..

2. LECITHIN - bila dah outstation..especially ke hotel2 dan berkursus plak..dah sah2 timetable makan banyak..heheh..gov mmg akan makan 6x tau..so lecithin sangat2 membantu dalam pengemulsier lemak..hahah nama pun makan hotel..makan insyaallah sedap!

3. HERBLAX - haaa ni part paling best! Herblax bantu push out balik apa yg dah makan utk 6 meal tadi! Hahahaha xyah ckp lebih..sah2 lancar!!..

Suplement yang lain2?
Boleh je kalau nak bawak..
Mcm saya tadi dah terlambat..
So grab mana yg rasa penting je 😄😄..


Ok korang...
Time untuk tido..
Esok course akan start awal..
Wish all the best ya!

Biha Anis
Shaklee Independent Distributor
Cum engineer
019 6667748

No comments:

Post a Comment