Tuesday, 15 December 2015

TESTIMONI : Hamil Dengan Set Subur Shaklee Setelah 6 Tahun Berehat

TESTIMONI SET SUBUR SHAKLEE!

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Assalamualaikum
Kali ni terpanggil nak berkongsi dengan semua. Mula2 malu.. tapi bila difikirkan boleh membantu org lain.. saya rasa x salah saya berkongsi berita gembira di sini

Alhamdulillah.. setelah 6 tahun berehat .. akhirnya saya disahkan hamil sekali lagi. 2 tahun sudah saya mengalami keguguran setelah kandungan berusia 7 minggu.

Kali ini..kandungan telah berusia 9 minggu. Saya cuma berdoa dan tawakkal kepada Allah supaya kali ini ada rezeki..insyaAllah.

Dah bermacam2 produk saya ambil..termasuk.jamu. bayangkan balik kampung semua org tanya soalan yg sama.." bila nak tambah lagi?.. balik kg mertua.. org tanya.. kapan lagi...tambah dedeknya.. hehehe.

Tension jugak lama2.. Saya pejam mata..tinggalkan semua produk lain.. termasuk.jamu2... saya istiqomah dengan GLA COMPLEX dan ALFALFA COMPLEX.

Tutup mata..pekak kan telinga. Saya consume gla setiap hari..alfalfa setiap hari. Ada ja masalah period sikit atau sakit..rujukan saya...adik saya sendiri.

6 bulan tanpa jemu makan secara consistent, Alhamdulillah...syukur...berkat doa dan usaha tanpa jemu..Rakan2 yg masih belum ada anak...atau sedang mencuba.. amalkan..gla.
Alfalfa. Suami makan ZINC COMPLEX dan VITA E COMPLEX. 

InsyaAllah...berdoa sentiasa. Syukur Alhamdulillah.

Doakan kali ini rezeki saya hingga 9 bulan.. ;) - Puan Watie, sharing di SGL

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Jom dapatkan konsultasi dari saya!
Whats app @rabihah_anis di 0196667748 untuk maklumat lanjut!

No comments:

Post a Comment